Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας…

Σκέφτομαι, αισθάνομαι, ελπίζω… Εύχομαι να ονειρευόμαστε με μάτια ανοιχτά, όνειρα με χρώματα του ουράνιου τόξου και με ατέλειωτα ευωδιαστά γιασεμιά. Ελεύθερη να ‘ναι η ψυχή μας… ό,τι ευχάριστο και αγαπημένο στη ζωή σας! Χαιρετώ σας… Αίγλη Μότσιου.

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Τριήμερο αφιέρωμα στο βιολί με το Δημήτρη Καρακαντά



Τριήμερο αφιέρωμα στο βιολί με το Δημήτρη Καρακαντά και τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Δήμου Λαρισαίων θα πραγματοποιηθεί στις 16, 17 και 18 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας. 

Κατ’ αρχήν ο Δ. Καρακαντάς θα παρέχει σεμινάριο προς την ορχήστρα ("ανοιχτές πρόβες") που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 και Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, από 7 το απόγευμα μέχρι 10 το βράδυ. 

Ακολουθεί συναυλία στις 18 Ιανουαρίου και ώρα 8:30μ.μ. η οποία θα περιλαμβάνει στο α΄ μέρος Ρεσιτάλ βιολί –πιάνο με τους Δημήτρη Καρακαντά και Χρήστο Κτιστάκη με έργα Γ. Κωνσταντινίδη, M. De Falla, B. Bartok & A. Piazzolla και στο β΄ μέρος Κοντσέρτα Μπαρόκ των A. Vivaldi, F. Geminiani με τη Σ.Ο.Ν.Δ.Λ.  , σολίστ τους  Δ. Καρακαντά και Jennifer Lippl και μαέστρο το Χ. Κτιστάκη. 

Ακόμη ο Δημήτρης Καρακαντάς θα παραδώσει μαθήματα σε σπουδαστές βιολιού την Πέμπτη 16 και Παρασκευή 17 Ιανουαρίου από το πρωί μέχρι τις 4.30 το απόγευμα ενώ την Κυριακή 19 Ιανουαρίου θα κάνει ατομικά μαθήματα (συνέχεια του σεμιναρίου) και διάλεξη σε ώρα που θα ανακοινωθεί προσεχώς. 

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στη γραμματεία του Δ.Ω.Λ. από τις 9:00το πρωϊ έως τη 1 το μεσημέρι, στο τηλέφωνο  2410531960 

Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ www.eleftheria.gr




@ Περισσότερα για τον εξαίρετο καλλιτέχνη και ταλαντούχο μουσικό Δημήτρη Καρακαντά στο: άρθρο  με τίτλο: «Η μουσική έκφραση του διεθνώς αναγνωρισμένου σολίστ του βιολιού Δημήτρη Καρακαντά», 23 Σεπτεμβρίου 2013, της Αίγλης Μότσιου. http://aiglimotsiou.blogspot.gr/2013/09/blog-post_4093.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.